Orașul Scornicești va avea Piață Agroalimentară până la finele lunii

120

Orașul de pe Plapcea, înfloritor pe timpul ,,Celui mai Iubit Fiuʺ al Republicii Socialiste România și căzut în ruină în ultimii 30 de ani, începe ușor-ușor să se dezmoartă. Pentru a aduce în Scornicești condiții de trai specifice unei urbe, administrația actuală are în vedere proiecte importante, unele deja în implementare. Unul dintre acestea este și darea în folosință a unei Piețe Agroalimentare.

Locuitorii orașului Scornicești vor beneficia, de la finele acestei luni, de o piață agroalimentară modernă. Anunțul a fost făcut de către primarul Daniel Tudor, investiția fiind deja la stadiul obținerii avizelor de funcționare.

,,Am mai făcut un pas pentru îndeplinirea unui alt proiect important, propus și asumat în vederea dezvoltării orașului Scornicești și a localităților componente. Mai exact, vă aduc la cunoștință faptul că săptămâna aceasta am depus documentația necesară pentru obținerea avizului de funcționare a Piaței Agroalimentare, atât la Direcția de Sănătate Publică (DSP) Olt, cât și la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Olt, urmând ca până la finalul luni aprilie a anului în curs să fie dată în folosință. În paralel, se lucrează pentru implementarea mai multor obiective necesare orașului nostru, astfel în cât în cel mai scurt timp, să le ducem la bun-sfârșit pe toateʺ, a anunțat edilul.

Potrivit primarului Tudor, administrația din Scornicești are în vedere realizarea mai multor investiții: modernizare și asfaltare străzi; extindere rețea de gaze; extindere rețea de apă-canal, proiect în colaborare cu CAO Olt; construirea a două blocuri, unul social, altul tip ANL; modernizare Strada Pompierilor (parcări și trotuare); spații noi de joacă, reabilitarea Şcolii Gimnaziale Mărgineni şi amenajarea unui complex sportiv în zona stadionului (terenul 2).