Se reia predarea cu prezență fizică la liceele din Drăgănești-Olt și Osica de Sus, suspendată din cauza cazurilor covid la elevi și profesori

136

Confirmarea a mai multe cazuri pozitive COVID-19 în rândul elevilor, precum și profesorilor și personalului nedidactic de la două licee din județul Olt a determinat autoritățile să suspende activitatea de predare la clasă cu prezența fizică a elevilor. Perioada de restricții se încheie, așa că liceenii se pot întoarce în bănci- unii de mâine, alții abia vineri.

,,Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Olt a hotărât azi  reluarea activităților didactice care presupun prezența fizica la nivelul unităţii de învăţământ Liceul Teoretic Tudor Vladimirescu din orașul Drăgănești Olt, începând cu data de 30.03.202, precum şi la nivelul unităţii de învăţământ Liceul Teoretic Ion Gh. Roşca din comuna Osica de Sus, începând cu data de 02.04.2021 (suspendarea activităților didactice care presupun prezența fizica la nivelul celor două unităţii de învăţământ a fost dispusă prin Hotărârea CJSU Olt nr. 23/19.03.2021),, anunță Prefectura Olt.

Decizia ca elevii de la Liceul Teoretic Tudor Vladimirescu din Drăgănești-Olt și cei de la Liceul Teoretic Ion Gh.Roșca să  învețe în sistem online a fost luată după ce la liceul din Drăgănești Olt s-au înregistrat 3 cazuri de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2 în rândul cadrelor didactice, iar la cel din Osica de Sus  5 cazuri- în rândul cadrelor didactice 3 cazuri, 1 elev şi 1 îngrijitor curăţenie.