Primăria Corabia dă pe mâna poliției cetățenii care aruncă necontrolat deșeuri și vandalizează coșurile de gunoi

363

Administrația corăbiană a demarat un amplu proces de modernizare urbană, ce include curățenia și amenajarea unor coșuri de gunoi. Cum cetățeni certați cu legea și bunul simț continuă să arunce necontrolat deșeuri pe domeniul public, iar coșurile abia amplasate au fost vandalizate, primăria a solicitat ajutorul poliției.

Primăria Corabia nu-i mai tolerează pe cetățenii care nu respectă curățenia în oraș, aspectul plăcut al urbei și sănătatea celor din jur. Orice abatere a celor care aruncă gunoaie necontrolat va fi sancționată, în acest sens fiind amplasate camere de luat vederi.

,,Ne dorim un oraș curat și de aceea am intrat într-un amplu proces de modernizare a orașului nostru! Acum două zile am început montarea noilor coșuri de gunoi și după cum vedeți, deja, au început să fie vandalizate! Vă rugăm insistent să păstrați curățenia și să nu produceți pagube! Prin sistemul de camere video vom supraveghea orice încălcare a legii!,, a anunțat administrația orașului de la Dunăre.

Mai mult, cei prinși că nu respectă normele de bună conviețuire vor fi dați pe mâna poliției. ,,Cerem sprijinul organelor abilitate în vederea identificării cetățenilor care depozitează ilegal deșeuri pe domeniul public! Vă rugăm să păstrați curățenia!,, este ultimatumul dat de primărie, după ce a fost trimisă și o adresă poliției în acest sens.