Mihalache RĂMÂNE șeful Poliției județului Olt. Numiri și pentru adjuncți

397

IGPR a numit azi conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Olt pentru următoarea perioadă.

Numit la cârma poliției oltene în iunie 2020, comisarul șef de poliție Ion Mihai Mihalache rămâne pe post și în următoarele trei luni, fiindu-i prelungit mandatul pentru a treia oară. Astfel, începând cu data de 16 martie, prin ordinul Ministrului Afacerilor Interne, comisarului șef de poliție Mihalache Ion Mihai i-a fost prelungită împuternicirea de a îndeplini atribuțiile funcției de șef al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.
Tot începând cu data de astăzi, s-au făcut numiri și pentru posturile de adjuncți, acestea fiind ocupate de către comisarul șef de poliție Ionuț- Nicolae Ilinca și comisarul șef de poliție Cristinel Rădoi.
 Comisarul șef de poliție Ilinca îl înlocuiește pe Adrian Mladin. El a absolvit Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” în anul 2003, desfășurându-și întreaga activitate pe linia investigării criminalității economice. Din anul 2013  îndeplinește funcția de șef al Serviciului de Investigare a Criminalității Olt din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.