Deputatul Barbu îl ia la rost pe ministrul Bode privind emiterea buletinelor cu întârzieri de o lună

129

Pentru că este criză de material plastic, românii care sunt nevoiți să-și schimbe buletinul sunt nevoiți să aștepte mai bine de o lună de zile. Pentru că situația care le crează mari probleme celor veniți special din străinătate pentru acte de identitate sau celor care trebuie să se prezinte la medic a fost semnalată de mulți olteni deputatului Florin Barbu, parlamentarul social-democrat de Olt i-a adresta o întrebare ministrului Afacerilor Interne.

Oltenii s-au plâns deputatului de Olt Florin Barbu, la audiențele ținute de acesta la cabinetele parlamentare din Piatra-Olt și Balș, că sunt nevoiți să aștepte mai bine de o lună de zile să intre în posesia noilor cărți de identitate. Parlamentarul l-a luat la întrebări pe această temă pe ministrul Bode.

,,DE CE SUNT UMILIȚI ROMÂNIII !!!! PUȘI PE DRUMURI PENTRU UN LUCRU ATAT DE SIMPLU CUM ESTE SCHIMBAREA BULETINULUI? Nici măcar acte de identitate nu ne mai putem face în România condusă de Grupul PNL-USR! Am aflat, la audiențe, că oltenii sunt puși pe drumuri degeaba și nevoiți să aștepte mai bine de o lună pentru a li se elibera noi acte de identitate. Motivul, unul incredibil – este criză material plastic!  O nouă criză, în România, în timpul Guvernării PNL-USR! De aceea, am adresat o întrebare ministrului Afacerilor Interne, Lucian Bode. Aștept răspunsul, cu interes!,, a anunțat deputatul PSD.