Strigăt de ajutor: Se caută SÂNGE pentru unul dintre tinerii care a căzut cu mașina de pe podul Pestra

320

5 tineri cu vârste între 16 și 19 ani au fost răniți în noaptea de marţi spre miercuri, după ce mașina în care se aflau a căzut de pe podul de la Pestra, de la o înălțime de 8m, în apropiere de calea ferată, în localitatea Dăneasa. Familia unuia dintre tineri, internat la un spital din București, a făcut apel pe pagina de socializare privind donarea de sânge.

În urma accidentului de pe 10 martie, la ora 1 noaptea, cinci tineri au fost răniți, trei dintre ei fiind transferați (doi în stare critică) la spitale din București, iar unul la Craiova.

 

Pentru unul dintre tinerii internați la Spitalul Bagdasar-Arseni, familia a lansat un apel către semeni privind donarea de sânge, specificând că nu contează grupa, ci doar să se menționeze pacientul și unde este internat. Deja câțiva apropiați s-au mobilizat și au anunțat că se vor prezenta mâine la Centrul de Transfuzie Sanguină Slatina.

,,Strigatul de ajutor pentru fratele meu care a avut un grav accident în noaptea de marți spre miercuri. Este internat la spitalul Bagdasar-Arseni sectia ortopedie si are nevoie de sânge.Se poate dona la Centru de transfuzii Slatina cu specificația pentru FLORICA FLORIN. Cine dorește sa doneze poate merge începând de luni ora 08:00 în orice zi. Va mulțumesc din suflet, ma inclin în fata tuturor,, a anunțat sora acestuia, Mirela Neacșu.

Despre accident:

FOTO/ Mașină CĂZUTĂ de la 8 m de pe podul de la Pestra. Salvatorii au găsit 5 persoane între fiarele contorsionate