Bătrână arsă de vie la Verguleasa

236

O bătrână de aproape 90 de ani a fost ăsită carbonizată de pompierii de la Drăășani care au intervenit să stingă un incendiu izbucnit la locuința acesteia. Femeia locuia singură și se deplasa cu dificultate din cauza afecțiunilor de care suferea.

Pompierii de la Detașamentul Drăgășani au intervenit în această dimineață pentru stinerea unui incendiu izbucnit la o casă din Verguleasa. La fața locului, salvatorii au găsit, pe prispa casei,  cadavrul carbonizat al locatarei în vârstă de 87 de ani.

Cauza probabilă a izbucnirii incenitului este pusă de pompieri pe manevrele reșite ale victimei la aprinderea focului în sobă.

,,Incendiul a fost stins. Din păcate, pe lângă distruerea locuinței, focul a luat și viața unei bătrâne. Aceasta, în vârstă de 87 de ani, locuia singură și se deplasa cu dificultate. Trupul neînsuflețit al femeii a fost ăsită pe prispă, carbonizat”, a declarat Valentin Vlădescu, viceprimarul comunei Verguleasa.

Deșamentul Drăășani a intervenit la fața locului cu două autospeciale de stinere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, după ce un vecin care a văzut ieșind fum din locuința bătrânei a sunat la 112.