Siminica Mirea: finanțarea proiectelor de dezvoltare a localităților județului Olt a fost RESPINSĂ

462

Plenul reunit al celor două Camere din Parlament a votat ieri legea bugetului de stat. Actul normativ a  fost adoptat fără niciun amendament. Nemulțumită că niciun amendament ce viza proiecte de dezvoltare a județului Olt nu a trecut, Siminica Mirea, senator PSD de Olt, acuză că actuala guvernare nu dorește bunăstarea românilor.

Legea bugetului de stat, cea mai importantă lege dintr-un an, a trecut cu 234  de voturi şi 170 împotrivă, iar niciun amendament- fie ale opoziţiei, fie ale cercului puterii- nu a fost acceptat.

Nemulțumită că proiectele de investiții pentru județul Olt propuse spre finanțare de parlamentarii noștri au fost respinse în totalitate, Siminica Mirea, senator PSD de Olt, acuză Guvernul Cîțu.

,,Actuala guvernare nu dorește bunăstarea românilor! Fapt demonstrat în cursul Ședintei Plenului, în care toate amendamentele susținute de colegii mei social democrați, au fost respinse de către actuala coaliție de guvernare. Ne doream mai mult pentru români, iar viziunea noastră, precum și scopul acestor amendamente susținute pe ficare județ în parte, au stat la baza dezvoltării tuturor comunităților din România, care ar fi permis noi proiecte de investiții. Din păcate, și amendamentele susținute pentru județul pe care îl reprezint au avut același rezultat. Așadar, finanțarea proiectelor de dezvoltare ale localităților județului Olt au fost RESPINSE, în urma votului, iar situația județului Olt privind amendamentele susținute, nu este singulară!,, a explicat Siminica Mirea.