Nou termen în dosarul Caracal. Cumpănașu, audiat, scandal cu bunicul Luizei

250

Se audiază alți martori în dosarul Caracal, la Tribunalul Olt fiind judecat procesul în care Gheorghe Dincă este acuzat de trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre (prin incendiere) în urma răpirii şi uciderii celor două fete Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu, iar Fane Risipițeanu de violarea Luizei. La termenul de azi a fost audiat și Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, iar bunicul Luizei a făcut din nou scandal.

Continuă la Tribunulaul Olt audirea celor 58 de martori din dosarul Caracal, acesta fiind al doilea termen de audieri și cel de-al șaselea din proces. Printre cei audiați se numără și Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu. Cumpănașu l-a întâlnit pentru prima dată pe Dincă și a declarat că i s-a părut altfel decât a fost descris: ,,un bărbat deloc impunător, un golan șmecher la o vârstă mai înaintată… Am rezistat cu greu să-l văd, cu atât mai mult cu cât a distrus destinele nu numai a două fete, ci și a mai multor familii… Este degajat, este foarte sigur pe el și știe ce face. Ori se joacă cu noi…. L-am analizat și m-a analizat și el pe mine destul de atent. Nu mi-a făcut impresia genului de criminal care are un singur neuron. Pare destul de inteligent și, mai ales, foarte șmecher. Cred că se joacă cu toată lumea pentru a-și micșora pedeapsa și a face pe plac unora… Nu cred că este dispus să spună adevărul, face un teatru ieftin… Are inteligența aceea care nu este a brutei care s-a trezit să ia de pe stradă pe cineva. Cu siguranță a fost o acțiune premeditată,,

Au existat tensiuni între Cumpănașu și bunicul Luizei. Bătrânul a acuzat faptul că nu i s-a permis accesul în sala de judecată ca și lui Cumpănașu, considerând că acesta a fost favorizat. ,,Suntem citați, dar se face discriminare. Adică noi suntem familia Iordache, iar el este domnul … Să vedem ce afirmații va face în sală, asta ne interesează pe noi, apoi o să vedeți circ afară când vom ieși. El tot timpul a venit cu aberații, minciuni și în realitate nimic cu date concrete despre cazul Caracal. El a avut un singur interes: să-și facă publicitate la toate posturile de televiziune și să candideze la funcția de președinte. Un corupt, un mizerabil, un om murdar,, a acuzat bunicul Luizei Melencu.