Salvatorii-eroi, felicitați în cadru ceremonios de ISU Olt

180

Nu au întos spatele semenilor aflați în nevoie, știind că de fiecare secundă întârziată de intervenție depinde viața unui om, deși se aflau în timpul liber. Au intervenit cu promptitudine, asigurând primul ajutor până la sosirea colegilor, iar azi ISU Olt i-a recompensat acordându-le diplome de merit.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Matei Basarab al județului Olt a recompensat azi, oferindu-le diplome de merit, 6 salvatori pentru care nu a contat că se află în timpul liber atunci când viața semenilor a fost pusă în pericol.

Eroii-salvatori sunt Mihai, Florin, Liviu, Gheorge și Marian, care se aflau în trafic, în mașini diferite și se îndreptau spre serviciu, în zona localității Criva, când s-a produs un accident rutier, iar instinctul de salvator a făcut ca toți cinci să intervină imediat în sprijinul echipelor de intervenție.  Tot în timpul liber se afla și Vali, care a acționat la un accident rutier grav, produs în orașul Balș.

,,Primim, aproape în fiecare zi, din partea colegilor noștri, dovezi de profesionalism, implicare și spirit civic. Suntem siguri că nu aflăm despre toate evenimentele la care colegii noștri acționează, chiar dacă se află în timpul liber, dar vrem ca atunci când aflăm de aceste lucruri să le aducem în fața dumneavoastră, pentru că ei merită toate aprecierile noastre. ,, a transmis ISU Olt.