PSD Olt a întâmpinat primăvara cu flori oferite doamnelor și domnișoarelor

153

Păstrând tradiția, social-democrații olteni au întâmpinat primăvara oferind zâmbete și flori doamnelor și domnișoarelor. La acțiunea organizată cu ocazia zilei de 1 Martie au participat președintele PSD Olt și al Consiliului Județean Olt Marius Oprescu, primarul Slatinei Emil Moț și tinerii social-democrați.

,,PSD Olt a păstrat tradiția și a sărbătorit 1 martie alături de doamnele și doamnișoarele din județul Olt, cărora le-a oferit flori, împreună cu cele mai sincere urări pentru: “O primăvară frumoasă, cu multe zâmbete și bucurii!”, anunță organizația județeană a PSD.
În capitala Oltului, la acțiune au participat președintele PSD Olt și al Consiliului Județean Olt Marius Oprescu, Emil Moț-preşedinte PSD Slatina, preşedinte executiv PSD Olt și primar al municipiului Slatina, dar și numeroși tienri social-democrați.
Întâmpinarea primei zi de primăvară cu mărțișoare florale oferite reprezentantelor sexului frumos a devenit o tradiție pentru social-democrații olteni de mai bine de un deceniu.