FOTO/ Consiliul Județean Olt a premiat azi performanțele sportive

262

Consiliul Județean Olt a premiat astăzi, 1 martie, performanțele sportivilor și antrenorilor care au obținut rezultate deosebite la Campionatele Europene și Balcanice, Sporturi Olimpice.

Opt sportivi și antrenori care au dus numele Oltului pe cele mai înalte podiumuri la competiții europene și balcanice organizate pe parcurusl anului 2020 au fost recompensați azi de către adminstrația județului. Cel mai bun premiu, în valoare de 4000 lei, l-a obținut Adina Diaconu, alături de antrenorul Petre Arnăutu pentru performanța locului I la campionatul European U21, Dublu Mix, Tenis. Atleții Simona Floricel și Andrei Neagoe, alături antrenorul Bărbuți Daniel, pentru locurile I și III la Campionatul Balcanic au fost premiați cu 3000 de lei, respectiv 2000 lei, fiecare.

Câte 1500 lei au fost acordați pugilistei Ramonei Drăgan și  antrenorilor Constantin Gălbenușe și Luminița Turcin, locul V la Campionatele Europene.

”Mă bucur că ne vedem, chiar și în acest context dificil, în care ne plasează pandemia. Cu toate acestea, dvs. n-ați renunțat și v-ați pregătit la fel de intens și, iată, rezultatele se văd. Pentru sacrificiile pe care le presupune viața de sportiv, pentru performanțele extraordinare pe care le înregistrați de fiecare dată, astăzi, vă  transmitem prețuirea noastră. Vă felicităm și ne mândrim cu rezultatele dumneavoastră, care pun, an de an, Oltul pe harta premiilor internaționale la competițiile sportive. Și pentru că astăzi este 1 martie, vă transmit: O primăvară frumoasă, plină de  succes în competițiile viitoare!”, a transmis Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt.