Se cere AJUTOR pentru tânărul de 19 ani rănit în accidentul din Balș

2613

În seara de 23 februarie, un tânăr de doar 19 ani din Balș a intrat în comă, în urma unui accident rutier, iar de atunci se luptă pentru viața lui, pe patul de spital. Familia a lansat un apel către semenii care doresc să-l ajute financiar.

Adelin Cosmin a ajuns în urmă cu aproape o săptămână la Spitalul Craiova, după ce a pierdut controlul mașinii pe care o conducea, iar autoturismul s-a oprit în zidul unei case de pe raza orașului Balș. În urma impactului, tânărul de 19 ani a rămas încarcerat și a fost rănit grav, șansa sa la viață fiind până la sosirea echipajelor SMURD și Ambulanță intervenția rapidă a unui paramedic din oraș, care locuiește în zonă. Adelin a fost operat în acea noapte, starea sa fiind de comă GCS3- inconștiență profundă, iar prognosticul medicilor fiind rezervat.

,, De când te-am cunoscut, ai avut un caracter de luptător, toții suntem alături de tine, prietenii, familia și colegi tăi, așteptăm să te trezești LUPTĂTORUL nostru ,, este mesajul postat pe pagina de socializare a tânărului de către sora sa.

Din păcate, însă, veștile despre starea de sănătate a lui Adelin nu sunt unele bune, iar familia cere ajutor semenilor pentru a putea să acopere cheltuielile legate de tratament.

,, Așa cum știți ,Adelin e din ce în ce mai rău. Rog toți prietenii , cunoscuții , toți cei care îl cunoaște-ți pe Adelin , dacă aveți posibilitatea de a îl ajuta cu câțiva bănuți, ar fi de mare ajutor pentru el…Adelin se luptă cu viața în acest moment și are nevoie de ajutorul nostru…Orice leu contează în această situație, oricât de puțin ar fi , pentru el contează. Toți banii o sa fie strânși pentru zile de spitalizare în plus.. Așa că , vă rog , contribuiți cu oricât de puțin,, este mesajul lansat pe facebook.