IMAGINI/ Accident cu 5 victime la Caracal, printre care un copil de 11 luni. O femeie a MURIT

6223
Astăzi, 27 februarie, în jurul orei 12, pe strada Walter Mărăcineanu, din municipiul Caracal,  s-a produs un accident rutier în care a fost implicat un singur autoturism, găsit răsturnat în afara părții carosabile. În mașină se găseau 5 persoane, printre care un copil de 11 luni. O femeie a decedat.
Pompierii Detașamentului Caracal, cu o autospecială pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD, dar și trei echipaje de la Serviciul de Ambulanță, au intervenit la accidnet pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor.

 

,,O femeie, în vârstă de 48 de ani, din municipiul Caracal, a fost găsită în stop cardio-respirator, fiind imediat începute manevrele de resuscitare. Pacienta nu a răspuns manevrelor specifice și a fost declarată decedată.  O femeie, în vârstă de 25 de ani, politraumatizată prin accident rutier și copilul, fără urme vizibile de traumă, au fost transportați la CPU Caracal. Tot la CPU Caracal a fost transportat și șoferul autoturismului, în vârstă de 26 de ani, din comuna Dobrosloveni, cu traumatism la membrul superior stâng. Cea de-a cincea persoană implicată în accident, un bărbat în vârstă de 52 de ani, a fost monitorizat la locul evenimentului și a refuzat transportul la spital.,, declară Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.
,,Conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 26 de ani, din comuna Dobrosloveni, a fost testat cu aparatul alcooltest și nu se afla sub influența alcoolului.  În cauză, cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă,, declară Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.
VIDEO: