Șapte tineri din Slatina, prinși ÎN FLAGRANT vânzând cannabis

419

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, sub coordonarea procurorilor DIICOT–ST Craiova, au prins în flagrant 7 persoane din Slatina, în timp ce intenționau să vândă canabis. Patru dintre olteni au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Două acțiuni de prindere în flagrant au fost orgabizate în Slatina pe 23 februarie, în urma cărora au fost prinși șapte tineri care ar fi intenționat să pună în vânzare cantitatea de 350 g de canabis. Flagrantul a fost urmat de descinderi la mai multe adrese din județul Olt.

Ulterior, polițiștii au pus în executare 11 mandate de percheziții domiciliare la adrese din județul Olt, folosite de persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc. Astfel, având în vedere probatoriul administrat în cauză, patru persoane cu vârste cuprinse între 19 și 30 de ani, din Slatina, au fost reținute de procurori pentru 24 de ore, în timp ce față de alți 2 tineri de 20 de ani, din Slatina, a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Tribunalul Dolj a emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele a patru persoane reținute.