Încă trei cabinete de vaccinare în Olt pentru imunizarea cu serul Pfizer

455

Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 a decis operaţionalizarea a 130 cabinete noi de vaccinare. În județul Olt, vor fi deschise trei noi fluxuri, programări putțnd fi făcute începând de mâine.

Începând de luni, 1 martie, 130 de cabinete noi devin operaționale la nivel național  pentru imunizarea cu vaccinul produs de compania Pfizer/BioNTech. Potrivit Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 , 156.000 de persoane se vor putea vaccina în următoarele 20 de zile, capacitatea de vaccinare a fiecărui cabinet fiind de 60 de persoane pe zi. Programarea pentru vaccinare se va putea realiza începând de mâine, 27 februarie a.c., și se adresează persoanelor vulnerabile care fac parte din Etapa a II-a, respectiv persoanele cu boli cronice, cu vârste peste 65 de ani și persoanele cu dizabilități.

La nivelul județului Olt vor fi deschise trei noi cabinete de vaccinare. ,,Comitetul Judeţean de Coordonare a Activităţilor de Vaccinare împotriva COVID-19 a stabilit că cele 3 noi fluxuri de vaccinare alocate judeţului Olt de către CNCAV sunt următoarele: 2 fluxuri de vaccinare la Centrul de vaccinare nr. 1 Slatina, C.N. Agricol ”Carol I” – centrul nr. 1 (parter), str. Strehareț, nr. 150; 1 flux de vaccinare la Centrul de vaccinare Caracal, Clădire Administrativă Parc, str. Aleea Bibian, nr. 1.,, a transmis Prefectura Olt.

Modalitățile de programare la vaccinare sunt cele deja cunoscute, respectiv individual, prin aparținători sau prin direcțiile de asistență socială de la nivelul primăriilor, prin intermediul platformei electronice, a medicului de familie/ curant, cât și prin call center, la numărul unic 021.414.44.25 sau la numerele de suport destinate fiecărui județ în parte, disponibile pe platforma de informare: https://vaccinare-covid.gov.ro.