Mâine începe în Olt vaccinarea anti-covid a profesorilor. Unde sunt centrele de imunizare

274

Azi începe etapa specială de vaccinare a profesorilor în 23 de județe care deschid centrele de vaccinare. În Olt, campania va demara mâine, 25 februarie, și se derulează la 7 centre de pe raza județului.

Până pe 10 martie, vor fi vaccinate  cadrele didactice din învățământul primar, gimnazial, liceal și universitar și tot personalul din creșe din grădinițe. În total, 62 de centre de vaccinare se deschid zilele acestea în toată țara, dintre care 42 de locații sunt pentru cadrele didactice din sistemul preuniversitar și 20 pentru cele din universitar.

La nivelul județului Olt, vaccinarea anti COVID -19 se va efectua în centrele de vaccinare fixe autorizate:

  • Vaccinarea cu Astra Zeneca ( persoane cu vârsta cuprinsă între 18- 55 ani ) se

efectueaza în: Centrul 2 Slatina , str. Strehareți nr. 150 ; Centrul de vaccinare Balș, str. Nicolae Bălcescu nr. 14 ( subsol Primăria Balș).

  • Vaccinarea cu Pfizer ( persoane cu vârsta peste 55 ani)  se va efectua în centrele de vaccinare: Centrul de vaccinare nr. 1 Slatina, str. Strehareți nr. 150, (CN Agricol Carol I, parter); Centrul de vaccinare Caracal (Clădire Administrativă Parc) Str. Aleea Bibian , nr. 1; Centrul de vaccinare Corabia, str. Carpați nr. 66A (Complex San Siro); Centrul de vaccinare Scornicești, Bd Muncii nr. 21 (Ambulatoriul de specialitate Scornicești); Centrul de vaccinare Drăgănești Olt, str. Căpitan Drăgănescu nr. 3 (Ambulatoriul de specialitate).

,,Vaccinarea anti COVID-19 se va face pe bază de liste; nu este necesară înscrierea pe platforma online de vaccinare. Perioada de vaccinare împotriva infecției  SARS Cov 2 a cadrelor  didactice ( doza I ) este cuprinsă între 25.02.- 10.03.2021.,, transmite DSP Olt.