Oltenii din Bârza, Balș și Piatra-Olt cu proprietăți pe traseul Drumului Expres ce NU au fost despăgubiți, cu jalba-n proțap la deputatul Barbu

1089
Foto :audiențe cabinet parlamentar Florin Barbu

Nici nu și-a început bine audiențele deputatul PSD de Olt Florin Barbu la cabnetele din județ, că a și identificat mai multe probleme cu care se confruntă oltenii. Încrezători că vor fi ajutați, mai mulți cetățeni din Bârza, Balș și Piatra- Olt s-au plâns că nu și-au primit nici până acum banii de despăgubire de la Guvern pentru  proprietățile de pe traseul Drumului Expres.

,,Nu este normal ca oltenii din localitățile Bârza, Balș și Piatra- Olt care au proprietăți pe traseul Drumului Expres Craiova- Slatina-Pitești să nu își primească, până la această oră, banii în urma exproprierilor. Se fac doi ani de când miniștrii Transporturilor din Guvernele Orban și Cîțu îi ignoră pe acești oameni! Oamenii trebuie să își primească drepturile și voi face tot ce pot ca să îi ajut. Este dreptul lor și responsabilitatea voastră!,, a transmis deputatul de Olt Florin Barbu.

Parlamentarul social-democrat i-a adresat în acest scop o întrebare ministrului Transporturilor și Infrastructurii, Cătălin Drulă.

Deputatul Barbu a deschis în județul Olt două cabinete parlamentare: la Piatra-Olt (Strada Victoriei 1B), cu program de audiențe joia, între orele 09:00 – 11:00 și la Balș (Str. Ion Creangă Nr. 4, Bl. 9 Parter.), cu audiențe vinerea, între orele 09:00 – 11:00.