Polițiști din Olt, Satu Mare sau Timișoara, PROTEST în fața Prefecturii Olt

255

Caravana Polițiștilor și Personalului Contractual a ajuns azi în județul Olt, oamenii legii protestând în fața Prefecturii Olt.

Polițiști din mai multe județe s-au strâns azi, la ora prânzului, la Slatina, pentru a picheta Prefectura Olt. După ce ieri caravana SNPPC a pornit de la Timișoara spre Turnu Severin, azi sindiclaiști din mai multe județe ale țării protestează la Craiova, Slatina și Pitești, iar mâine, 23 februarie, ora 09,30, vor fi în Piața Victoriei.

,,Nu vrem privilegii! Nu vrem majorări salariale, vrem predictibilitate în sistemul de salarizare! Vrem respect pentru pensionari, nu ordonanțe care sfidează legile in vigoare! Nu cedăm!,, a transmis SNPPC.

Caravana FSNPPC pornită din Timișoara ieri are după pichetarea Prefecturilor din mai multe municipii resedință de județ ca punct terminus Capitala. Mâine, oamenii legii vor picheta în 15 zone din București: Guvern (Piața Victoriei și încă 5 zone din proximitate); Secția 1 Poliție; Piața Constituției (în fața Parlamentului); Ministerul Justiției, Piața Universității (Monumentul Democrației, Facultatea de Geografie, B-dul Regina Elisabeta nr. 3 și Parcul Colțea); Ministerul Finanțelor; Piața Romană-ASE; Piața Unirii-Aleea Dealul Mitropoliei nr. 7.

Sindicaliștii din poliție au adăudat pe parcursul protestelor declanșate în 14 ianuarie și revendicarea privind voucherele de vacanță/decontul serviciilor turistice.