Nou consilier județean al Oltului. Ciprian Alexe a depus azi jurământul

779

Consilierii județeni ai Oltului au de azi un nou coleg social-democrat. Tânărul Ciprian Alexe a depus azi jurământul.

Un nou ales al Oltului își începe mandatul în cadrul Consiliului Județean. Este vorba despre Ciprian Alexe, analist programator la Spitalul de Psihiatrie Schitu-Greci, ales pe lista social-democraților. Azi, noul consilier județean a depus jurământul.

,,Încep prin a mulțumi tuturor locuitorilor județului Olt pentru votul categoric acordat Partidului Social Democrat. Încrederea dumneavoastră reprezintă motivația noastră, în toate bătăliile electorale.  De asemenea, mulțumesc întregii echipe PSD Olt și domnului Președinte, Marius Oprescu, pentru onoarea de mă propune în această funcție. Voi folosi întreaga mea pricepere și bună-credință ca, de-a lungul acestui mandat, alături de Echipa PSD Olt, cu dedicare, implicare și proiecte concrete, să Investim în Olt! De asemenea, vom face tot ce stă în puterea noastră ca ideile, sugestiile și inițiativele pe care le aveți, să se transforme în soluții eficiente, care să contribuie la dezvoltarea durabilă a județului nostru. Așa să îmi ajute Dumnezeu!,, este mesajul lui Ciprian Alexe.

Alexe face parte din rândul tineretului social-democrat (TSD Olt) și îl înlocuiește în CJ pe Ilie Irimia, numit la conducerea Asociaţiei de Dezvoltare „Olt-Eco”.