Filme postate on-line de Muzeul Județean Olt pentru a ne cunoaște identitatea

100

Cine nu-și cunoaște tradițiile, nu-și cunoaște identitatea. Tocmai pentru ca zestrea strămoșească să nu se piardă, să fie cunoscută și promovată, Muzeul Județean Olt profită de această perioadă de pandemie în care activitățile on-line sunt numeroase și publică seria de documentare realizate de televiziunea națională în care sunt prezentate obiceiuri și meșteșuguri din județ.

Muzeul Județean Olt reia promovarea virtuală a zestrei oltenești prezentată exemplar într-o serie de documentare realizate în urmă cu circa 14 ani de zile, de data aceasta pe pagina de YouTube.

,, Acum, pe canalul nostru YouTube. https://www.youtube.com/…/UCbCi67-6ueDQON46HYBMFdg/videos Primul episod din seria celor 14 filme documentare „Zestrea Românilor- Tara Oltului de Jos”, realizate în colaborare cu TVR, în perioada iunie 2007- septembrie 2008. Fiți cu ochii pe noi și nu veți regreta!,, anunță Muzeul Județean Olt.

„Cine va uita, uitat va fi“ este episodul pilot al seriei documentar-artistice reunite sub titlul generic de „Zestrea Românilor. Țara Oltului de Jos“, realizat de către Televiziunea Română în parteneriat cu Consiliul Județean Olt, film semnat de Carmen Stoica.