Intervenție cu succes în Turcia pentru fetița din Schitu care a cerut ajutorul semenilor

1351

Veste bună despre micuța din Schitu îmbolnăvită de un parazit care a mobilizat semenii să-i sară în ajutor pentru a fi operată în Turcia: intervenția chirugicală s-a terminat cu bine.

Oltenii au fost mobilizați luna trecută să salveze viața unui seamăn. De data aceasta, apelul a venit din partea unei copile de 11 ani, din satul Catanele, comuna Schitu, a cărei viață depinde de 25.000 de euro, bani necesari intervenției în Turcia. Fetița a fost ieri operată, iar intervenția a decurs bine.

,,Operația s-a terminat cu bine și medicii susțin că tot răul a trecut, însă nu și greul. Am trecut de partea cea mai periculoasă datorită dumneavoastră, oameni cu suflet ce ne demonstrați că existați chiar dacă nu vă cunoaștem, oameni ce încă țin speranța vie, oameni ce meritați să ne înclinăm în fața dumneavoastră. Vă mulțumim din inimă! Andreea vă mulțumește, frații ei de 13 reapectiv 8 ani vă transmit mulțumiri, părinții greu încercati de soartă și nu numai,, a anunțat organizatoarea campaniei de strângere de fonduri.

Boala fetiței a fost provocată de un parazit. Chistul hidatic hepatic este o formațiune plină cu lichid la nivelul ficatului cauzată de infecția cu un parazit, Echinococcus granulosus, principalele surse de infectare fiind contactul cu câinii purtători ai parazitului sau consumul unor alimente sau apă contaminate. Andreea a fost operată în Capitală, însă boala a recidivat iar acum a trebuit să se opereze în Turcia.

Odată operată, Andreea are în continuare nevoie de ajutorul semenilor cu suflet mare pentru a trece cu bine peste această boală.  Medicii au decis că olteanca va trebui să mai rămână o vreme în Turcia pentru recuperare și controlale medicale. Costurile depășesc puterile financiare ale familiei, așa că orice ajutor contează. Cei care doresc să facă donații, o pot face în conturile:

LEI:  RO60BRDE290SV83196702900

EURO: IBAN:  RO65BRDE290SV83148102900

TITULAR: Teotoc Aurelia