Poliția Animalelor, dotată cu autospeciale de ultimă generație

2984

Nou-înființata Poliție a Animalelor va intra în posesia autospecialelor de serviciu. Unele de teren, model de ultimă generație.

488 de angajați și 88 de medici veterinari are Poliția Animalelor, înființată recent. La nivelul Inspectoratului de Poliție al Județului Olt a fost susținut concurs pentru un post de ofițer de poliție, 2 posturi ofițer cu specializarea medic veterinar și 3 posturi de agent de poliție, nu mai puțin de 108 candidați înscriindu-se  pentru aceste posturi. Acum, polițiștii care vor interveni de urgenţă în salvarea animalelor vor fi dotați corespunzător, cu autospeciale de teren, dotate cu echipament special.

Dotările cu autoturisme de ultimă generație nu sunt văzute cu ochi buni de către sindicatele din poliție, care râvnesc de ani buni la astfel de mașini.

,,Chiar dacă grupele canine de la structurile județene de politie sunt subfinanțate și abia reușesc sa supraviețuiască de la o zi la alta, iar colegii de la ordine și siguranță publică/rutieră își desfășoară activitatea în „masinute” cu motor de 0.9 L, se pare că atunci când se vrea, se găsesc fonduri. Poate se va sesiza cineva, din magnifica conducere a M.A.I., să facă astfel de achiziții și pt alte structuri, mult mai importante pt funcționarea operativa a Poliției Române,, a postat pe pagina de socializare Sindicatul Decus Olt.