Bărbat din Balș, ARESTAT după ce a spart casa unui bătrân și i-a furat bunuri

943

Un bărbat din Balș a ajuns în arestul IPJ Olt fiind acuzat că a spart casa unui bătrân din localitate și i-a furat electrocasnicele.

Un bălșean de 39 de ani a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, iar instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă a acestuia. Oamenii legii au fost sesizați că hoțul a spart casa unui bătrân.

,,La data de 25 ianuarie a.c., în jurul orelor 10,00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de  Poliție Județean Olt – Poliţia oraşului Balş, au fost sesizați de către un bărbat de 72 de ani, cu privire la faptul că persoane necunoscute, au sustras din locuinţa cumnatului său, din orașul Balș, obiecte electrocasnice în valoare de 10.000 de lei. În urma investigațiilor efectuate de poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Balş, în cursul zilei de 26 ianuarie au fost identificaţi doi bărbaţi cu vârstele de 39 şi 45 de ani, ambii din oraşul Balş, bănuiţi de comiterea faptei, bunurile fiind recuperate.,, declară Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Suspectul a fost introdus în Centru de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul  Inspectoratului de  Poliție Județean Olt.