Ziua Unirii, marcată de jandarmii olteni altfel: au oferit măști în zonele aglomerate ale Slatinei

88

Pentru că ne luptăm în continuare cu pandemia, iar una dintre cele mai importamte măsuri de protecție este purtarea măștii, jandarmii olteni au marcat Ziua Unirii Principatelor Române altfel, cu gândul la sănătatea celor pe care-i protejează împotriva fărădelegilor.

Sub deviza ,,Să vă știm în siguranță este prioritatea noastră!ʺ, ieri, când românii au marcat 162 de ani de la  unul dintre evenimentele de referință în istoria României- Unirea Principatelor Române la 24 Ianuarie 1859, jandarmii olteni au desfășurat acțiuni menite să-i țină pe slătineni departe de infecția cu COVID-19. Astfel, IJJ Olt a oferit măști de protecție persoanelor aflate în zonele mai aglomerate ale municipiului.

,,Activităţile de prevenire pentru informarea şi conştientizarea cetăţenilor cu privire la măsurile individuale de protecţie stabilite pe perioada stării de alertă, în vederea prevenirii răspândirii infecţiei cu noul coronavirus, continuă până când riscul îmbolnăvirilor se va diminua considerabil.  În momentul de față, masca purtată corect reprezintă cea mai bună măsură de apărare disponibilă împotriva îmbolnăvirii cu noul coronavirus, alături de măsurile de igienă corespunzătoare.  Continuăm să ne protejăm! ʺ, este îndemnul IJJ Olt.