Centrul de Excelență Olt și Casa Corpului Didactic Olt au conduceri noi

2591

Inspectoratul Școlar Județean Olt a numit conduceri noi la Centrul Județean de Excelență Olt și Casa Corpului Didactic Olt.

Deschis în județul Olt în 2012 și funcționând până spre finele anului trecut sub coordonarea Inspectoratului Școlar Județean însă cu finanțare de la administrațiile locale, Centrul Județean de Excelență Olt a devenit instituție conexă a IȘJ Olt. Noul an a adus și o nouă conducere la Școala Geniilor, care pregătește acei elevi pasionați de anumite discipline și pentru care programa școlară este prea puțin.

Astfel, IȘJ Olt a numit director nou, postul fiind preluat de Vanina Badea, până acum director al Casei Corpului Didactic Olt. Pregătirea  elevilor care doresc să obţină performanţă, aceştia fiind selectaţi în urma unui concurs, s-a fcăut până acum la Slatina, Corabia, Caracal, Balş şi Drăgăneşti.

Conducerea Casei Corpului Didactic Olt a fost preluată de către  Daniela Nicolescu, profesor la Liceului Teoretic „Nicolae Titulescu“ Slatina, expert în management educational.