Ciobanul ale cărui oi s-au înecat în Bârlui, GĂSIT de poliție

1524

Polițiștii au dat de urma ciobanului din Voineasa, angajat la Bobicești să pască oi. Dacă 70 de mioare au fost scoase zilele trecute din Bârlui moarte, bărbatul a fost găsit viu și teafăr.

Dat dispărut după ce oile pe care le păștea au fost găsite înecate în pârâul Bârlui, pe raza comunei Morunglav, Florică Țucureanu a fost găsit de oamenii legii.

 ,,Astăzi, 22 ianuarie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Bobicesti, cu sprijinul celor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au depistat bărbatul, în vârstă de 50 de ani, plecat voluntar de la domiciliu.  În urma activităţilor desfășurate, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bobicești au depistat bărbatul pe raza comunei Voineasa, județul Olt. In perioada plecării de la domiciliu acesta s-ar fi deplasat în județul Vâlcea pentru a căuta un loc de muncă.,, declară Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Bărbatul este prezent la sediul Postului de Poliţie Voineasa, unde este audiat.

Reamintim că poliţiştii au fost sesizaţi în data de 20 ianuarie că bărbatul, în vârstă de 50 de ani, nu poate fi găsit. El a fost căutat de scafandri și pompieri în pârâul unde i s-au înecat 70 de oi, iar ieri căutările au continuat pe câmp și pe raza localităților Bobicești și Morunglav.