Ciobanul de la Bobicești, dat DISPĂRUT de poliție

1232

În paralel cu căutările în apa Bârluiului și pe câmp între loclaitățile Morunglav și Bobicești, ciobanul căruia i s-au înecat oile a fost dat dispărut de oamenii legii, fiind luată în calcul și varianta că acesta ar fi în viață și ar fi fugit de frica proprietarului animalelor

,,Poliţiştii olteni caută un bărbat , în vârstă de 50 de ani, care ar fi fost plecat în apropierea pârâului Bârlui cu o turmă de oi și nu a mai revenit la domiciliu. Persoanele care deţin informaţii care să ajute la găsirea acestuia sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.,, anunță IPJ Olt.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Bobicești și cei din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au demarat de ieri căutările lui ȚUCUREANU FLORICĂ, după ce proprietarul unei turme de oi, din Bobicești, a anunțat că acesta nu a ajuns pe 19 ianuarie seara acasă cu mioarele. Ieri au fost scoase din Bârlui 70 de oi înecate, însă ciobanul nu a fost de găsit.

,,În urma căutărilor efectuate în proximitatea pârâului și în pădurea din localitatea Bobicești, bărbatul nu a fost găsit. Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul pompierilor Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt. Astăzi, polițiștii Secției de Poliție Rurală Bobicești și cei ai Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt continuă verificările și activitățile de căutare a persoanei dispărute. În activități sunt angrenați voluntari din comuna Bobicești,, declară Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

ȚUCUREANU FLORICĂ prezintă următoarele semnalmente: 1.60 m înălțime, constituție atletică, păr negru, tuns scurt, ochi căprui, fără semne particulare. Bărbatul prezentă un defect de mers.

La momentul dispariției, acesta purta o geacă neagră din fâș, pantaloni negri, cizme de cauciuc și fes albastru.