Apel umanitar pentru o fetiță de 11 ani din Schitu. Viața ei atârnă de doar 25.000 euro

3484

Oltenii sunt iarăși mobilizați să salveze viața unui seamăn. De data aceasta, apelul vine partea unei copile de 11 ani, din satul Catanele, comuna Schitu, a cărei viață depinde de 25.000 de euro, bani necesari intervenției în Turcia.

O copilă din Catanele își pune speranța în semeni, cerându-le ajutorul pentru a învinge o boală provocată de un parazit. Chistul hidatic hepatic este o formațiune plină cu lichid la nivelul ficatului cauzată de infecția cu un parazit, Echinococcus granulosus, principalele surse de infectare fiind contactul cu câinii purtători ai parazitului sau consumul unor alimente sau apă contaminate. Andreea a fost operată în Capitală, însă boala a recidivat iar acum trebuie să se opereze în Turcia. Banii, poate puțini pentru unele familii, reprezintă o sumă imposibil de strâns de către familia fetei. Este vorba despre 25.000 de euro, sumă pentru care fata a lansat un apel către semenii care doresc să-i vină în ajutor.

,,Numele meu este Andreea, sunt o fetiță din Satul Catanele, Jud. Olt, am vârsta de 11 ani și cea mai mare dorința a mea de început de an este, să nu mai văd cum toți oamenii din jurul meu mă privesc cu tristețe, dar pentru a se întâmpla asta, am nevoie de ajutorul vostru, cum în ultimul timp totul se cumpără cu bani, din păcate și liniștea celor din jur și chiar și a mea, așteaptă să fie plătită.

În urma cu o jumătate de an am fost diacnosticată cu CHIST HIDATIC HEPATIC, am fost operată la București, totul a decurs bine, recuperarea era cum trebuie,începusem să sper ca în sfârsit revenim la normal, asta pâna la ultimul cotrol din luna noiembrie, unde am aflat ca boala a recidivat.

Speranța mea pentru viață vine acum din Turcia. Săptămana viitoare mama mea trebuia să se prezinte cu mine la operație, neștiind costurile ne-am bucurat cu toții. Azi însă am aflat că viața mea costă 25.000€, o sumă mică pentru unii, dar enormă pentru părinții mei.

Fără ajutorul dumneavoastra avem slabe șanse să mai putem ajunge curand la spitalul din Turcia. Îmi pun speranța în oameni și în Dumnezeu.,, este apelul fetei.

Cei care doresc să o ajute să se însănătoșească, pot dona în contul

IBAN: RO65BRDE290SV83148102900

TITULAR: Teotoc Aurelia