Percheziții la Brastavățu. Agresorul unui bărbat la un bar din localitate, audiat pentru tentativă de omor

1129

Mascații au descins azi la locuința unui bărbat din Brastavățu, de 43 de ani, și l-au săltat pentru audieri, după ce în urma examinării medico-legale s-a constatat că viața unei persoane pe care acesta a bătut-o în primele zile ale anului la un bar din localitate a fost pusă în pericol.

O bătaie în seara de 3 ianuarie pe terasa unui bar din comuna Brastavățu s-a lăsat cu internarea unui bărbat de 39 de ani la Spitalul Caracal, ulterior acesta fiind transferat la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Deși inițial poliţiştii Secției 10 Poliție Rurală Vișina au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”lovirea sau alte violențe”, cercetăriile fiind desfăşurate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, examinarea medico-legală a bărbatului agresat l-a readus pe agresor în fața anchetatorilor.

,,Întrucât rezultatele preliminare emise în cursul acestei zile, 19 ianuarie 2021, au concluzionat faptul că, prin leziunile traumatice suferite, viața persoanei agresate a fost pusă în primejdie, dosarul a fost declinat spre competentă soluţionare Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt. În cursul acestei zile au fost efectuate două percheziții domicilliare pe raza comunei Brastavățu, persoana bănuită de săvârșirea infracțiunii fiind condusă la sediul poliției, unde este audiată în prezența procurorului de caz.,, transmite IPJ Olt.