Senatorul Voiculescu, președinte PNL Olt, s-a vaccinat anti-covid: Am făcut ceea ce trebuia să fac!

195

A trecut prin experiența infectării cu noul coronavirus, fiind depistat pozitiv în noiembrie anul trecut, iar acum se bucură că se poate imuniza. Senatorul de Olt Liviu Voiculescu, președintele PNL Olt, s-a vaccinat în această dimineață.

Printre primele persoane din rândul personalului instituțiilor-cheie, esențiale, vaccinate azi, în cadrul etapei a II-a de imunizare anti-covid se numără și senatorul Liviu Voiculescu. Președintele liberalilor olteni le-a transmis un mesaj românilor, dându-se drept exemplu.
,,Am primit prima doză a vaccinului anticovid! Iar sentimentul care mă încearcă acum este de împlinire, ca și cum speranțele mele și ale tuturor oamenilor de a străbate cât mai repede tunelul prin care ne-a purtat atât de mult timp pandemia mondială de Covid, au ajuns în sfârșit la lumină. Am făcut ceea ce trebuia să fac! Pentru mine, pentru toți cei dragi mie și pentru toți oamenii din jurul meu. Pentru că am convingerea că vaccinul anticovid este singura soluție pentru a reveni cu toții la normalitatea pierdută. Sper că puterea exemplului, un exemplu pe care îl dau și eu astăzi, va conta pentru toți acei care nu cred în vaccin sau care nu sunt hotărâți să se imunizeze prin vaccin,, este mesajul senatorului oltean.
Președintele PNL Olt a fost infectat cu COVID-19 în noiembrie anul trecut.