Primarul Caracalului s-a vaccinat anti-covid: ,,Am făcut acest vaccin și cu gândul trist că întârzierea apariției lui mi-a furat în acest an câțiva prieteni dragi ʺ

312

Etapa a II-a de imunizare anti-covid ce a debutat vineri în Olt cu vaccinarea persoanelor instituționalizate continuă de azi cu restul categoriilor- persoane peste 65 de ani, cu boli cronice sau angajați din instituții esențiale ale statului. Printre primii olteni care s-au vaccinat, dând astfel un exemplu comunității pe care o conduce și nu numai se numără și primarul celui de-al doilea municipiu al Oltului, Ion Maria Doldurea.

,,În această dimineată am ales să fiu printre primii vaccinați anti Covid 19 în etapa a II -a din campania națională. Centrele de vaccinare sunt pregătite pentru a răspunde solicitărilor tuturor celor care au decis să se vaccineze. După aproape un an în care viața noastră a fost paralizată de pandemie, simțim șansa reală de a ne întoarce în mare parte la stilul de viață cu care eram obișnuițiʺ, a anunțat primarul Caracalului, Ion Doldurea.

Edilul îi îndeamnă pe toți locuitorii municipiului, dar și pe alți olteni, să-i urmeze exemplul, motivând și ce l-a îndemnat să creadă în acest vaccin și să recomande imunizarea.

,,Decizia de a ne vaccina este personală. Cu siguranță ea ne protejează de manifestarea brutală a virusului și, nu în ultimul rând, ne oferă ocazia să ne protejăm oamenii dragi nouă. Putem pune stop extinderii bolii, creșterii numărului de îmbolnăviri și a deceselor. Am făcut acest vaccin și cu gândul trist că întârzierea apariției lui mi-a furat în acest an câțiva prieteni dragi. Dumnezeu să îi aibă în pază!ʺ, a menționat primarul.
Potrivit ultimelor date transmise de DSP olt, la nivelul județului Olt până ieri s-au vaccinat 3270 de persoane, numărul reacțiilor adverse, unele comune și minore, fiind de 7.