S-au triat candidații la Poliția Animalelor Olt. Din 27 de candidați pe-un post au rămas 9

347

Posturile scoase la concurs în cadrul structurii nou înființate la IPJ Olt- Protecția Animalelor au atras numeroși candidați. Selecția dosarelor a triat însă candidații, pentru postul de ofițer nefiind validat niciun dosar, iar pentru cele trei de agenți rămânând 27.

La nivelul Inspectoratului de Poliție al Județului Olt au fost scoase la concurs un post de ofițer de poliție, 2 posturi ofițer cu specializarea medic veterinar și 3 posturi de agent de poliție, în cadrul structurii nou înființată, Protecția Animalelor. 108 candidați s-au înscris pentru aceste posturi. Concurența acerbă pentru postul de ofițer și cele trei de agenți de poliție a fost triată în urma selecției dosarelor.

Astfel, pentru postul de ofițer, din cele 13 dosare depuse nu a fost validat niciunul, iar pentru posturile de agenți, din cele 83 de dosare au fost validate doar 27.

Candidații rămași în cursă  vor susține proba fizică, care constă în traseul specific, programat pe 17 și 18 ianuarie. Proba scrisă, constând într-un test grilă, se va susține pe 23 ianuarie.