Mișcăm lucrurile. Întâlnire de gradul zero pentru remedierea drumurilor de serviciu din preajma drumului expres

341

Rolul mass-media nu este doar să informeze cititorii, ci și să determine autoritățile să le rezolve problemele. În cazul drumurilor de serviciu de la drumul expres, Realitatea Oltului a reușit să determine autoritățile să-și facă datoria. Mulțumim cititorilor care ne-au sunat și ne-au semnalat starea sectoarelor de drum aflată într-o stare incredibilă.

În urma numeroaselor demersuri făcute către autorități am reușit să determinăm polițiștii să acorde sancțiuni pentru starea acestor sectoare de drum, una dintre cele trei amenzi a fost dată demararea știrii video, reprezentanții CNAIR să trateze cu seriozitate problema, dar și să-l determine pe prefect să-i cheme pe responsabili la o întâlnire în care să se decidă cum se vor rezolva cele două situații. Iată mai jos mesajul postat aseară de prefectul Florin Homorean:
,,Având în vedere condiţiile meteorologice specifice sezonului rece, care s-au intensificat în ultimele zile, precum şi nemulţumirea participanţilor la trafic cu privire la starea proastă a variantelor de serviciu existente pe DJ546 (Slatina – Drăgăneşti-Olt) şi DJ677 (Slătioara – Piatra-Olt) în vederea executării lucrărilor la Drumul Expres Craiova – Piteşti, am convocat pentru data de 13.01.2021 o întâlnire la care vor participa reprezentanţii asocierii de firme care execută lucrările pe Tronsonul 2 al drumului expres (Asocierea SA&PE Construct S.R.L.-Spedition UMB S.R.L.-Tehnostrade S.R.L.-Consitrans S.R.L.), reprezentanți ai Secţiei Drumuri Naţionale Slatina şi reprezentanți ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.
Scopul întâlnirii este identificarea şi punerea în aplicare a unor soluţii tehnice/măsuri specifice care să asigure circulaţia în condiţii corespunzătoare de trafic în aceste zone.”
Întâlnirea de la Prefectură este programată să înceapă la ora 10.00.