Deputatul Adrian Chesnoiu: Susținerea fermierilor este o prioritate

180

Noul președinte al Comisiei de Agricultură din Camera Deputaților, deputatul de Olt Adrian Ionuț Chesnoiu, consideră că susținerea fermierilor este o prioritate pentru oricine înțelege nevoile de dezvoltare ale agriculturii românești.

,,După un an care a afectat considerabil toți producătorii agricoli, inițierea unor întâlniri între fermieri și factorii de decizie privind politica agricolă a României, este absolut necesară.,, a transmis deputatul Chesnoiu. Mesajul reprezintă o reacție a deputatului de Olt la problemele cu care se confruntă toți crescătorii de porci din România legată de situația mistreților, ca vector de răspândire a Pestei Porcine Africane.

Astfel, președintele Comisie de Agricultură a fost de accord cu propunerea Asociației Forța Fermierilor de a organiza întâlniri consultative în cadrul Comisiei, ce vor viza teme variate din domeniul agricol, între parlamentari, reprezentanți ai fermierilor, ai ministerului Agriculturii, ai ministerului Mediului, ai ANSVSA și ai reprezentanților fondurilor de vânătoare.