CONTROL la spitalul din Corabia. Ministrul Voiculescu s-a autosesizat în urma situației prezentate de Realitatea Oltului

3127

Vlad Voiculescu a luat poziţie în urma imaginilor difuzate de Realitatea Oltului în cazul bătrânului umilit la spitalul din Corabia. El a dispus Direcției de Sănătate Publică Olt să efectueze un control la unitatea medicală din orașul de pe malul stâng al Dunării.

„Am luat legătura la DSP Olt și am trimis o echipă de control acolo. Merge Serviciul Control de acolo și raportează rezultatele preliminare la Corpul de Control! Vom analiza dacă se impune un control de fond la această unitate sanitară”, a declarat Vlad Voiculescu, pentru Libertatea, care a preluat informațiile făcute publice de Realitatea Oltului, după ce a văzut imaginile care au fost reluate de noi de pe pagina de socializare de Mădălina Temelie, posibil pacientă a unității medicale.

Ca și în cazul nostru, nici colegii de la Libertatea nu au putut obține un punct de vedere din partea conducerii Spitalului Orășenesc Corabia.