Senatorul de Olt Liviu Voiculescu: Copiii trebuie să se întoarcă în bănci, dar în condiții de siguranță

247

,,Copiii trebuie să se întoarcă în bănci, să se bucure de întâlnirea cu dascălii şi colegii lor, dar totul să aibă loc în condiţii de siguranţă. Și este important și necesar să înțelegem cu toții acest lucru, fie că suntem guvernanți, profesori sau părinți!,, declară senatorul Liviu Voiculescu, președintele PNL Olt.

Considerând că  ,,generația “lecțiilor online” nu este o generație de sacrificiu,, senatorul de Olt Liviu Voiculescu militează pentru redeschiderea școlilor, însă numai dacă acest lucru se poate face în condiții de siguranță. Parlamentarul atrage atenția că prioritară este siguranța elevilor și profesorilor în fața virusului pandemic.
,, (…) cu eforturi cumulate și susținute, se întrevede șansa ca școlile să-și redeschidă foarte curând porțile iar copiii noștri să revină la normalul activităților educaționale. Însă trebuie subliniat că totul depinde de evoluţia pandemiei şi de modul cum se va derula campania de vaccinare în rândul profesorilor. Pentru că nimic nu va determina autoritățile să expună în vreun fel sănătatea și siguranța copiilor noștri și nici a celor care predau actul educațional.,, declară parlamentarul oltean.