Personalul centrului de vaccinare Slatina, suplimentat cu cadre medicale de la Spitalul Schitu

272

Pentru ca imunizarea împotriva coronavirusului să se desfășoare în ritm alert la Slatina, astfel încât să se treacă la etapa a II-a în scurt timp, centrul de vaccinare va primi ajutor de la cadre medicale de la Spitalul Schitu.

,,Pentru asigurarea desfăşurării în condiţii optime a activităţilor în Centrul de vaccinare din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Olt a hotărât delegarea delegarea unor cadre medicale din cadrul Spitalului de Psihiatrie Cronici Schitu Greci  la Centrul de Vaccinare de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, începând cu data de 09.01.2021, pentru o perioadă de până la 60 de zile. ,, a transmis prefectul județului Olt, Florin Homorean

Personalul delegat va asigura activitățile specifice centrului de vaccinare în tura a II-a de luni până duminică, în intervalul 14.00-20.00, iar instruirea specifică va fi asigurată de Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Campania de imunizare a debutat în județul Olt pe 4 ianuarie, până acum fiind vaccinate 1155 de cadre medicale. La centrul de la Slatina au fost vaccinate 345 de persoane, respectiv 115 pe 7 ianuarie, 95 pe 6 ianuarie, 80 pe 5 ianuarie și  55 în prima zi de imunizare- 4 ianuarie.