Președintele elevilor din Olt, discuții cu administrația caracaleană privind acordarea de burse și oportunități de voluntariat

939

Elevii caracaleni vor primi burse în funcție de performanțe și vor avea facilitat accesul la programe de voluntariat din partea administrației municipale. Acesta este rezultatul discuțiilor purtate ieri de către Cosniliul Județean al Elevilor Olt cu reprezentanții Primăriei Caracal.

,,Președintele Consiliului Județean al Elevilor Olt, Alexandru Drăghia, a reprezentat structura la o întâlnire, alături de domnul deputat Adrian Chesnoiu, domnul primar al Municipiului Caracal, Ion Doldurea, dar și de doamna consilier Local, Marina Samiee,, a anunțat CJE Olt.
Întâlnirea a avut ca teme acordarea de către Consiliul Local al Municipiului Caracal a burselor cuvenite elevilor eligibili, oportunitățile pe care elevii le pot avea în materie de voluntariat, cu sprijinul Primăriei Caracal și deschiderea Administrației publice locale față de dialogul structurat cu elevii și reprezentanții acestora, în vederea asigurării nevoilor și cerințelor actuale ale mediului educațional.