Bătrână ucisă într-un accident rutier, la Brebeni

782

Un grav accident rutier a avut loc în această dimineață pe raza comunei Brebeni. O tânără de 21 de ani, alată la volanul unui autoturism, a pierdut controlul și a lovit în plin o femeie de 78 de ani, care se deplasa pe marginea drumului. În cauză a fost deschis un dosar penal, fiind efectuate cercetări pentru omor din culpă.

O bătrână din Brebeni și-a pierdut viața în această dimineață în urma unui accident rutier provocat de o tânără din comuna Izvoarele.

,,În această dimineață, am fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că pe raza comunei Brebeni s-a produs un accident rutier grav. Polițiștii Biroului Rutier Slatina sunt prezenți la locul producerii evenimentului pentru a efectua cercetări. Polițiștii au stabilit faptul că în eveniment au fost implicate un autoturism, condus de o tânără, de 21 de ani, din comuna Izvoarele, și un pieton, o femeie, de 78 de ani. Din păcate, în urma impactului pietonul a decedat. Polițiștii au testat cu aparatul alcooltest conducătoarea autoturismului, rezultatul fiind 0. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ” ucidere din culpă ” se arată într-un comunicat al IPJ Olt.