Polițiștii au donat sânge pentru șeful de post din Bârza, rănit în misiune

1142

Mai mulți colegi ai lui Daniel Bărbulescu, șef de post la Poliția Bârza, rănit în prima zi a acestui an în accidentul de la Șopârlița în timpul misiunii, pe când însoțea o ambulanță ce transporta un pacient agresiv, s-au prezentat azi la Centrul de Transfuzii Slatina pentru a dona sânge, în urma apelului făcut de familia omului legii. Printre cei care au sărit în ajutorul colegului polițist se numără și membrii sindicatului Decus Olt.

Șeful de post de la Bârza, rănit în accidentul de la Șopârlița, are nevoie de sânge pentru o nouă intervenție chirurgicală. Șofer al autospecialei de poliție care însoțea ambulanța pe 1 ianuarie, Daniel Bărbulescu s-a ales în urma impactului cu hemoragie internă, hemoragie la cap, fractură costală și fractură de femur. Apelul familiei omului legii nu i-a lăsat indiferenți pe cei care-l cunosc, dar și pe necunoscuții impresionați de tragedie. Printre cei care au donat azi sânge s-au numărat și colegi ai șefului de post.

,,Organizația Teritorială Olt a S.N.P.R-DECUS a răspuns prompt apelului rudelor colegului nostru BĂRBULESCU DANIEL, de 36 ani, privind donarea de sânge. Primii membrii ai DECUS Olt au răspuns la solicitare și s-au deplasat la sediul Cts Olt și au donat sânge pentru a veni în sprijinul colegului nostru rănit într-un accident auto în timpul serviciului și care are mare nevoie de sânge. Doresc pe această cale să mulțumesc membrilor care au donat și care vor dona ulterior și am rugămintea ca și ceilalți președinți de sindicate precum și conducerea I.P.J.Olt să demareze astfel de acțiuni umanitare în vederea ajutorării colegului nostru.,, a transmis Romică Dumitru, liderul Decus Olt, unul dintre polițiștii care au donat azi.

Reamintim că în accidentul de la Șopârlița și-a pierdut viața șeful de post de la Morunglav, Fănel Nițu, înmormântat ieri, iar asistenta medicală și șoferul ambulanței au fost răniți.