Tânăra mămică din Slatina pentru care s-a făcut apel privind donarea de sânge a DECEDAT

4389

Cristina Cernătescu, mămica unui băiețel născut de Sf. Ștefan, care avea nevoie urgentă de ajutorul semenilor pentru a dona sânge, a pierdut lupta cu moartea. Femeia era internată la SJU Craiova.

În ziua de Sf Ștefan, Cristina Cernătescu, din Slatina, a adus pe lume un băiețel- Iancu Ștefan. Din păcate, tânăra a ajuns la terapie intensivă la Spitalului Clinic Craiova, iar familia și apropiații au făcut un apel public privind donarea de sânge, Cristina având nevoie de trombocite.

Deși mai mulți cunoscuți sau persoane cu suflet mare s-au mobilizat și au donat sânge, gestul lor nu au putut-o salva pe femeie.

,,Cu inima frântă scriu aceste rânduri, dar din păcate Cristina nu mai este cu noi! Doresc să mulțumesc tuturor oamenilor minunați care au donat și celor care au ajutat ca mesajul să meargă mai departe! Sunteți cu toții extraordinari și dacă este un lucru bun care a ieșit de aici este că în România sunt f mulți oameni cu suflet bun și săritori! Vă rog să continuați să donați sânge! Puteți salva o alta viață care nu a avut o voce, o platformă sau un sistem de sprijin ca cel al Cristinei! Drum lin, Cristina și Dumnezeu să te odihnească!,, este mesajul familiei.