IMAGINI/ Accident cu 4 mașini implicate, la Oboga. Elicopterul SMURD a preluat o copilă de 5 ani

3196

Un accident rutier în care au fost implicate 4 autoturisme s-a produs pe raza localității Oboga. Printre victime se află și o fetiță de 5 ani, care a fost preluată de elicopterul SMURD.

Pe Drumul Județean 643, în localitatea Oboga, s-a produs un accidnet în care au fost implicate două autoturisme care se deplasau pe din sensuri opuse, fiind conduse de către un bărbat, de 22 de ani, din municipiul Timișoara,  respectiv de un bărbat, de 36 de ani, din comuna Călui, județul Olt.  Alte două autovehicule, parcate în afara părții carosabile, au fost avariate în urma coliziunii dintre cele care erau în mișcare.
,,Trei pasageri din cele două autoturisme au suferit leziuni și au fost transportați la spital,  printre care un minor, de 5 ani.  Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0.  Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza producerii accidentului.,, declară Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.
Pompierii SMURD Balș, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD și două echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt, au intervenit pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor.
În autoturisme se aflau cinci persoane, printre care și o minoră, în vârstă de cinci ani. O femeie, pasageră într-unul dintre autoturisme, a rămas încarcerată în urma evenimentului.
,,Victima, în vârstă de 20 de ani, din Timișoara, a fost extrasă de pompierii cu ajutorul accesoriilor pentru descarcerare și preluată de echipajul SMURD, conștientă, cu suspiciune de fractură la membrul inferior stâng. Pacienta a fost transportată la UPU Slatina.  Tot la UPU Slatina a fost transportat și șoferul unuia dintre autoturisme, cu fractură deschisă la membrul superior stâng.  Minora, în vârstă de cinci ani, cu suspiciune de fractură de femur, a fost preluată de elicopterul SMURD Craiova, care a aterizat la locul evenimentului și a fost transportată la UPU Craiova,, declară Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.