355 de candidați înscriși la Poliția Olt. Concurență de 18 pe-un loc la Poliția Animalelor

845

Concursul pentru ocuparea a 30 de posturi în poliția olteană este, așa cum era de așteptat, unul cu o concurență acerbă. Dacă pentru posturile cu încadrare din sursă internă sunt mai bine de 10 concurenți pe-un loc, pentru cele de la Poliția Animalelor concurența este de 18 candidați pe-un loc.

355 de candidaţi s-au înscris la IPJ Olt pentru posturi care au fost scoase la concurs, din sursă internă și din sursă externă. Dintre aceștia, 108 candidează pentru posturile din cadrul structurii Protecția Animalelor.

,,La nivelul Inspectoratului de Poliție al Județului Olt au fost scoase la concurs un post de ofițer de poliție, 2 posturi ofițer cu specializarea medic veterinar și 3 posturi de agent de poliție, în cadrul structurii nou înființată, Protecția Animalelor. Totodată, au fost scoase la concurs, din sursă internă, 24 de posturi de ofițer la următoarele specializări: centrul operațional, cercetarea și prevenirea criminalității, criminalistică, financiar, investigarea criminalității economice, investigații criminale, logistică, ordine publică, rutieră,  structura de securitate. Înscrierile s-au realizat on-line, până la data de 28 decembrie 2020.,, anunță IPJ Olt.

Evaluarea psihologică se va fi susţine la Centrul de Formare şi Perfecţionare „Nicolae Golescu” Slatina, în perioada 5- 8 ianuarie 2021.

Mai multe despre concursul de angajare în poliția olteană:

Poliția Olt a scos la concurs 30 de posturi de ofițeri. Șase posturi sunt din sursă externă, pentru Poliția Animalelor