Apel pentru salvarea de vieți în Olt: stocurile de sânge nu sunt suficiente!

202

Pentru cei care doresc să facă un bine de sărbători, să le fie aproape celor aflați în suferință și au nevoie urgentă de sânge, Centrul de Transfuzii Olt face în această perioadă apel privind donarea.

,,Vă așteptăm să donați sânge la sediul nostru din Slatina- Policlinica Veche!ʺ, este anunțul făcut azi de către Centrul de Transfuzii Sanguine Olt. Un anunț repetat frecvent în aceste zile de sărbătoare. Încă dinainte de Crăciun, CTS Olt a făcut apel la donatori, arătând că este nevoie de sângele salvator de vieți. ,, Dragi locuitori ai județului nostru! Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, vă așteptăm să treceți pragul Centrului de Transfuzie din Slatina, Policlinica Veche pentru a fi alături de bolnavii din spitale, pentru a dona sânge. Din păcate, stocurile de sânge nu sunt suficiente pe măsura comenzilor de la nivelul secțiilor. Vă invităm să participați cu acest gest minunat , de a dona sânge, la salvarea de vieți! Vă mulțumim!,, este apelul făcut către olteni.

De curând, Centrul de Transfuzie Olt s-a înnoit, pentru confortul donatorilor în momentul donării de sânge fiind achiziționate scaune noi.