Moșul a adus unei familii caracalene cu 5 copii căldură în casă, de Sărbători

914

În această perioadă rece, căldura este una dintre principalele nevoi ale unei familii. Pentru a nu petrece Sărbătorile în frig, 5 copii au primit de la Moșul cel Bun lemne. Spiriduși au fost sindicaliștii Decus.

5 copii din Caracal, dintr-o familie nevoiașă, nu vor mai tremura de frig în casă în pragul Sărbătorilor. Moșul s-a gândit la ei și le-a adus ceea ce aveau nevoie urgentă: lemne. Ajutoarele Moșului au fost sindicaliștii din poliție Decus, care au fost impresionați că acești copii au nevoie nu de jucării sau haine cum își doresc alți semeni, ci în primul rând să nu înghețe de frig în casă.
,,Întrucât familia nu avea posibilitatea financiară de a-și cumpara lemne pentru iarnă, noi i-am donat cantitatea de 12,4 mc material lemnos (deșeuri de lemn), achiziționată de la Depozitul Ocolului Silvic Caracal, pentru a putea trece cu bine de această iarnă. Mulțumim pe această cale și Ocolului Silvic Caracal, care a asigurat transportul materialului lemnos până la domiciliul familiei,, a transmis vicepreședintele SNPR DECUS Regiunea 3, Micu Adrian.