Siminica Mirea: În continuare mă voi strădui să vă reprezint cu onoare, cinste și răspundere în fața Senatului României

165

Siminica Mirea a depus ieri jurământul pentru cel de-al doilea mandat de senator în Parlamentul României, după ce oltenii i-au acordat cu încredere votul pe 6 decembrie.

Unul dintre cei mai activi parlamentari de Olt în mandatul trecut, senatorul Siminica Mirea, și-a început ieri cel de-al doilea mandat. Parlamentarul a transmis un mesaj către cei care i-au acordat votul.

,,Cu gândul la voi, cetățenii județului Olt, care au crezut în mine, cât și în programul de guvernare social-democrat, am depus jurământul de credință față de țară și popor, ca senator ales în Circumscripția electorală numărul 30 Olt. In toți acești patru ani, am fost permanent preocupată de binele tuturor cetățenilor, iar în ceea ce urmează, încrederea pe care ați acordat-o nu va fi în zadar! Așadar, dragi romani, în continuare mă voi strădui să vă reprezint cu onoare, cinste și răspundere în fața Senatului României. Vă mulțumesc pentru încrederea acordată!,, a transmis Mirea.
Siminica Mirea se poate lăuda cu o activitate bogată în mandatul 2016- 2020, fiind inițiatorul a nu mai puțin de 83 de proiecte legislative, dintre care multe au devenit legi. Cele mai cunoscute, cu impact asupra comunității pe care o reprezintă în Parlament sunt montarea separatoarelor de sens pe drumurile cu pericole de accidente (începând cu DN65 zona Pădurea Saru), montarea sistemului inteligent de semaforizare în Balș, sisteme de semnalizare la trecerile la nivel cu cale ferată și multe altele. Activitatea sa parlamentară mai cuprinde 50 de întrebări și 5 interpelări ale guvernanților privind situații stringente ale comunității, 44 de luări de cuvânt în plen, 12 moțiuni și 9 declarații politice.
Beneficiind de experiența primului mandat, cu siguranță senatorul de Olt Siminica Mirea va avea o activitate lăudabilă și în noul Legislativ!