Poliția Olt a scos la concurs 30 de posturi de ofițeri. Șase posturi sunt din sursă externă, pentru Poliția Animalelor

2338

Se fac angajări în poliția olteană. Inspectoratul de Poliție Județean Olt a scos la concurs ieri mai multe posturi cu recrutare din sursă internă, dar și pentru recruți externi. Ultimele angajări se fac pentru Poliția Animalelor.

IPJ Olt va organiza concurs de angajare pe 23 ianuarie 2021, înscrierile candidaților începând de ieri, 18 decembrie. Poliția olteană recrutează din sursă internă prin trecerea în corpul ofițerilor de poliție a agenților de poliție absolvenți de studii superioare:

-un ofițer specialitatea logistică

– un ofițer specialitatea structura de securitate

– trei ofițeri specialitatea investigarea criminalității economice

– un ofițer specialitatea rutieră

– trei ofițeri- ordine publică

– 11 ofițeri- investigații criminale

– un ofițer- financiar

– un ofițer criminalistică

– un ofițer- centrul operațional- dispecerat și personal de serviciu

– un ofițer- analiza și prevenirea criminalității

Din sursă externă, prin încadrare directă, se recrutează la biroul pentru protecția animalelor: un ofițer, trei agenți de poliție și doi ofițeri medici veterinari.

Proba scrisă a concursului va avea loc la aceeași dată pentru toate posturile scoase la concurs, iar candidații vor putea susține proba doar pentru ocuparea unui singur post dintre cele scoase la concurs. Înscrierea se realizează, în perioada 18-28 decembrie, online la adresa de e- mail resurseumane@ot.politiaromana.ro

Proba scrisă constă în susținerea unui test grilă, elaborat de către Comisia Centrală de Concurs din cadrul I.G.P.R., va fi înregistrată/supravegheată video . Nota de promovare este minimum nota 7,00.