Un bălșean agitat a fost calmat de mascați

458

Un bărbat din Balș s-a ales cu dosar penal după ce, supărat fiind, a început să arunce cu diverse obiecte pe geam. El nu s-a calmat nici la vederea polițiștilor, dar l-au liniștit mascații care l-au luat,, pe sus,, și l-au încătușat.

Supărat nevoie mare, un bălșean s-a apucat să arunce pe ceamul apartamentului cu ce i-a picat la îndemână prin casă. Obiectele au aterizat pe mai multe mașini, deteriorându-le. Omul a continuat cu apucăturile, în ciuda prezenție la fața locului a polițiștilor. Ba, mai mult, el le-a adresat injurii oamenilor legii. Ca să-l potolească, aceștia au chemat mascații. Acum s-a ales cu dosar penal și riscă să ajungă la închisoare pentru manifestările lui.

,,La data de 11 decembrie a.c, polițiștii din cadrul Poliției orașului Balș au fost sesizați despre faptul că un bărbat, de 43 de ani, din localitate, aruncă de la geamul locuinței cu mai multe obiecte și a produs pagube materiale mai multor autoturisme parcate în zonă. Totodată, acesta ar fi adresat amenințări persoanelor din zonă și ar fi tulburat ordinea și liniștea publică. La fața locului s-au deplasat de îndată polițiști din cadrul Poliție orașului Balș și întrucât bărbatul a continuat să aibă același comportament, a fost solicitat sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de “distrugere “, “amenințare ” și ” tulburarea ordinii și liniștii publice “. Activitățile se desfășoară sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș.”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt