Caracalean, decedat la spital. Familia acuză moarte violentă, după ce a observat lovituri pe corpul decedatului când se pregătea de înmormântare

752

Un bătrân din Caracal nu a mai fost înmormântat după ce familia a decis, chiar după ce l-au dus în biserică și se pregătea de înmormântare, să sesizeze poliția, considerând că omul ar fi avut o moarte violentă.

Polițiștii olteni au întocmit un dosar de cercetare penală pentru a stabili împrejurările în care a decedat un bătrân din Caracal, după ce familia a reclamat faptul că suspectează că acesta ar fi avut o moarte violentă, deși a decedat pe patul de spital.
,,La data de 7 decembrie 2020, un bărbat, de 77 de ani, din municipiul Caracal, a decedat la o unitate medicală, fiind emis certificat constator al decesului. Trupul neînsuflețit a fost preluat de familie. La data de 9 decembrie 2020, un membru al familiei s-a prezentat la Poliția municipiului Caracal, sesizând faptul că barbatul ar fi avut o moarte violentă.  Cadavrul a fost depus la morgă în vederea efectuării necropsiei,, declară Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.
Familia a luat corpul neînsuflețit al bătrânului acasă, l-a pregătit de înmormântare și chiar a mers cu coșciugul în biserică. Însă, în timpul slujbei, membrii familiei au decis ca bătrânul să nu mai fie înmormântat, observând lovituri la mâini și au sesizat poliția.